Информация за инсталация

С капсулите за кафе можете да се насладите на голямото удоволствие от кафето у дома и на работното място. Ние Ви осигуряваме  кафе машината безплатно. Всичко, което трябва да се направи - да се пият няколко чаши кафе на ден.

Ако сте доволни от кафе-машината и кафето, ще продължите да поръчвате кафе. Ако по някаква причина, решите да върнете кафе машината, това може да бъде направено абсолютно безплатно,моля свържете се с нас на телефон 0899684815

Питате се защо правим всичко това безплатно? Просто, ние сме 100% сигурни в качеството на  кафетата които предлагамеи разполагаме с всички необходими ресурси, за да се осигури пълна поддръжка на нашите машини за кафе. Нашите клиенти оценяват нашата услуга, а ние ви предлагаме най-доброто:


Безплатно отдаване под наем на еспресо кафе машини;

БЕЗПЛАТНА доставка на кафе;

Плащате само за кафето ,което пиете;

Не инвестирате в оборудване;

Ако е необходимо, ние незабавно ще замени кафе машина;

Удобно решение за любителите на еспресо.

Това ,което трябва да направите е много просто: да се свържете с нас на телефон 0899684815. С наш консултант ще се уточнят времето и мястото на инсталирането на кафе машина. Ние ще ви покажем,как лесно да получите професионално подготвено кафе, което можете да пиете само в хубава кафетерия. 

Ако е необходимо, ние ще заменим кафе машината, така че нищо няма да ви попречи да се наслаждавате на прекрасно италианско еспресо.

Електронен магазин от изработка на електронен магазинIBO.BG