Безплатна кафемашина


Кандидатствайте за кафемашина срещу месечна конумация на кафе на капсули
С капсулите за кафе можете да се насладите на голямото удоволствие от кафето у дома и на работното място. Ние Ви осигуряваме  кафемашината безплатно. Всичко, което трябва да се направи - да се пият няколко чаши кафе на ден.
Ако сте доволни от кафемашината и кафето, ще продължите да поръчвате кафе. Ако по някаква причина, решите да върнете кафе машината, това може да бъде направено абсолютно безплатно,моля свържете се с нас на телефон 0899684815

Питате се защо правим всичко това безплатно? Просто, ние сме 100% сигурни в качеството на капсулите ,които предлагаме и разполагаме с всички необходими ресурси, за да  осигурим пълна поддръжка на нашите  кафемашини.
Нашите клиенти оценяват това, а ние ви предлагаме най-доброто:
-    Безплатно отдаване под наем на еспресо кафе машини;
-    БЕЗПЛАТНА доставка на кафе;
-    Плащате само за кафето ,което пиете
-    Не инвестирате в оборудване
-    Ако е необходимо, ние незабавно ще заменим кафе машината
-    Удобно решение за любителите на еспресо.

Това ,което трябва да направите е много просто-да се свържете с нас на телефон 0899684815. С наш консултант ,ще се уточнят времето и мястото на инсталирането на кафе машина. Ние ще ви покажем,как лесно да получите професионално приготвено кафе, което можете да пиете само в хубава кафетерия. 
Ако е необходимо, ние ще заменим кафе машината, така че нищо няма да ви попречи да се наслаждавате на прекрасно италианско еспресо.
Без дългосрочни договори и скрити условия!
ЗВЪННЕТЕ СЕГА  - 0899684815


Електронен магазин от изработка на електронен магазинIBO.BG